Chatboard | Dobermann Review

chatboard chatboard
POST A MESSAGE:
Be constructive! This chatboard is in some way a mirror of our dobermann community - think about what kind of image that mirror reflects before submitting a message.
Anti-spam question: Your favorite dog breed?

Saturday, 25th October 2014. All times are CET (Central European Time)

Be advised not to take for granted everything you read here. Posts can be deleted on request.

2441 entries.

« Previous page | Next page »

2013-10-08 23:54, IP: 31.172.30.1, from Germany 21 positive reactions 20 negative
Dear Serbs, you are all being held hostages by a single man and his ambition.

2013-10-08 22:38, IP: 93.87.238.77, from Serbia 37 positive reactions 1 negative
Sve sto smo imali da kazemo o izdajnicima rekli smo i svima stavili do znanja da se ne slazemo sa promenom standarda. REPATE I USATE NECEMO, pa nek nas izbace iz IDC-a i iz DV-a, a jos mnogo bolje od toga, sami treba da izadjemo pre nego sto nas izbace. SASTANAK !!! GDE , KADA u KOLIKO SATI ?

2013-10-08 22:03, IP: 62.193.128.53, from Serbia 16 positive reactions 0 negative
2013-10-08 21:56, IP: 80.100.45.204, from Netherlands Netherlands, Gouda (Zuid-Holland)
2 positive reactions 0 negative

What the hell is going on here !!! Who the f*** is using my name ?
Idid not , i repeat , i did not put that message on the Chatboard !!!
The IP adres is from Holland 37.251.24.245 and it's not mine !
If you are a man with balls give me your name and i will visit you !!!


One of ours traitors ;0)))

2013-10-08 21:56, IP: 80.100.45.204, from Netherlands 18 positive reactions 1 negative
What the hell is going on here !!! Who the f*** is using my name ?
Idid not , i repeat , i did not put that message on the Chatboard !!!
The IP adres is from Holland 37.251.24.245 and it's not mine !
If you are a man with balls give me your name and i will visit you !!!

2013-10-08 21:52, IP: 109.206.115.6, from Serbia 33 positive reactions 2 negative
Ja mislim da je dosta ovog cirkusa koji traje već 2 dana, pljuvanja po Becht-u i njegovim nebitnim dupeuvlakačima, pričama šta bi bilo kad bi bilo, ko je kad nešto zašto i kako i bla, bla, bla... Možemo mi ovako još jako dugo, ako krene prljav veš da se iznosi napravićemo totalni cirkus od svega ovoga jer niko od nas nije niti naivan niti nevin i svi imamo "putera na glavi" , ali da li nam je to konačni cilj??? Mislim da nije i da je stoga vreme da se makar jednom složimo, ostavimo ponos po strani, da telefoni treba da zazvone i da se dogovori i organizuje taj sastanak na kome ćemo zajednički napraviti plan šta i kako dalje. "Kompozicija" se pokrenula a da li će krenuti ka dobrom (uz brdo) ili ka lošem (niz brdo) zavisi samo i isključivo od nas.

2013-10-08 21:40, IP: 89.40.54.213, from Romania 2 positive reactions 0 negative
TO IP: 109.93.155.208, from Serbia

Thanks a lot for taking the time to explain the situation.

2013-10-08 21:25, IP: 37.251.24.245, from Netherlands 2 positive reactions 18 negative
Peter Gerrits



And why DV is not good for Serbs now ?
Why they want to go out of the IDC and are against of HD reading in Germany and ZTP ?
Well I think not for all Serbian breeders but just from those who don,t
have dogs with good HD ,and can't pass ZTP in Germay , yes , pass ZTP.... but in their own backyard !!!

2013-10-08 20:44, IP: 82.208.193.3, from 25 positive reactions 3 negative
Really, all this not have much connection with Dejan and Maxim. The main reason is wish that standard change and because Beht hate Serbs.
And YES we are not forgotten and forgiven IDC in Hungary

2013-10-08 20:28, IP: 92.69.203.36, from Netherlands 23 positive reactions 16 negative
I see this situation in a completely different way and that is that someone much wrong that Maxim did not become IDC sg and now they are all guilty. If someone does not want to go to a judge, then let it but it seems no one has the right to defend others to go because it's freedom of choice. I also know that the situation was similar at IDC in Hungary when most dogs from Serbia disqualified and not Maxim ... so why not Malbasa solidarity with their compatriots and boycotted the next round???? no but he ran around the ring and begged not to make noise because Maxim is to take the title.

2013-10-08 19:53, IP: 82.208.193.3 , from 27 positive reactions 0 negative
SASTANAK !!! GDE , KADA u KOLIKO SATI ? vreme je da se krene sa radom .

2013-10-08 19:14, IP: 109.93.155.208, from Serbia 46 positive reactions 2 negative
Haha that's because they're typing something that can't be translated, it's kinda insulting words, but let me explain the situation:
Becht showed that he really "hate" Serb dobermann breeders, the main reason is because Serbian dobermanns are way much better then Germans dobermanns, also, he pushes repeal of cropping and docking, also, Serb breeder Dejan Malbasa and his dog Maxim di Altobello who were way better then Orson v. Nemessis (it's not just mine opinion, it's the opinion of most of the people) were second in Champion Class on IDC(2012, 2013), and what's happend next u can see in this vid: http://www.youtube.com/watch?v=jP0wszl2Hs4 (As video name says "Picture says more then 1000 words") .
So then after IDC, Serbian Dobermann Association called Becht to be judge at Balkan Sieger, and that's where all started, they are insulting the main man in Serbian Dobermann Association, also we all agreed to not show the dogs at Balkan Sieger, but few of traitors did that, that's the Del Naissus, Lipar Land, Nobleshof, Masterhof and Del Cuore Nero kennels.
And again, WorldDobreeders has nothing to do with this, this is just a question of a Serbian breeders and WBD it's not involved.

Cheers

2013-10-08 17:52, IP: 89.40.54.213, from Romania 11 positive reactions 5 negative
To 2013-10-08 14:17, IP: 109.93.155.208, from Serbia

Suddenly a lot of Serbians stopped speaking English. You try translating and see what bulshit you will read...a total nonsense!

2013-10-08 17:49, IP: 89.40.54.213, from Romania 2 positive reactions 1 negative
Deci, frati romani, propun sa discutam si noi in limba noastra daca tot se permite orice. Ori facem turnul Babel aici ori nu mai facem nimic, ce mama dracu! Multumim dobermann review pt moderarea spectaculoasa!

2013-10-08 17:17, IP: 162.201.125.205, from USA 6 positive reactions 1 negative
2013-10-08 14:02, IP: 178.221.217.59, from Serbia
So why we can't know what's going on?

2013-10-08 14:17, IP: 109.93.155.208, from Serbia 13 positive reactions 2 negative
Really it's not hard to translate from Serbish to English, not everyone knows English.

2013-10-08 14:08, IP: 87.250.56.5, from 17 positive reactions 1 negative
Dakle uspeli ste da razumete sta pise? Nas maternji jezik je srpski, pa da bi mogli lako i jasno da se izrazimo , kao i da se svi koji to zele ukljuce u raspravu, a ima ljudi koji ne znaju dobro engleski , pise se na nasem maternjem jeziku. Postoje prevodioci i nije veliki problem prevesti tako da bude dovoljno jasno i shvati se sutina onoga sto je napisano.

2013-10-08 14:02, IP: 178.221.217.59, from Serbia 21 positive reactions 1 negative
to 2013-10-08 13:56, IP: 174.228.198.127, from USA

Everyone who love the breed are welcome in WDB, it is the only norm ;) Don't worry about future ;)

2013-10-08 13:56, IP: 174.228.198.127, from USA 4 positive reactions 21 negative
This is a nice sample, how this new WDB will treat others. Who is not in the staff. They don't care if you don't understand what's going on. Your role is to shut up! Thanks serbians we see the future.

2013-10-08 12:25, IP: 87.250.56.5 , from 24 positive reactions 3 negative
2013-10-08 10:00, IP: 94.145.74.135, from Denmark
2 positive reactions 4 negative

Please write in english - not everybody speeks or understand serbian!!


U Srbiji postoji izreka "Pricaj srpski da te ceo svet razume". Tako da mi pricamo srpski, a koga interesuje sta pricamo nek koristi Google Translate

2013-10-08 11:57, IP: 109.206.115.6, from Serbia 39 positive reactions 3 negative
E K S K L U Z I V N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fotografija napravljena u Kragujevcu 5. Oktobra (dan pred izložbu)!!!


http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1378876_10202190425110590_2052847170_n.jpg

2013-10-08 11:46, IP: 93.87.196.60, from Serbia 33 positive reactions 1 negative
Kada ce se odrzati skupstina Srpskog Doberman Saveza? Neophodne su promene i konstituisanje nove uprave cim pre!!! Pitanja od esencijalnog znacaja moraju biti resena u sto kracem vremenskom roku!
I sto pre treba traziti izvinjenje Bechta, i njegovo izuzimanje gde god ima izlagaca iz Srbije!!!

2013-10-08 10:53, IP: 94.189.175.220, from Serbia 23 positive reactions 8 negative
ti sa kupiranjem....ne lupaj gluposti...samo veterinarima je zabranjeno kupiranje i to je to...a tebi ako se ne svidja idi u nemacku pa tamo prosipaj te gluposti....i ne odvlaci ljude sa teme zelena nemacka nakazo...

2013-10-08 10:49, IP: 93.87.196.60, from Serbia 24 positive reactions 3 negative
Molim vas da ovog dosadnjakovica koji se uhvatio za kupiranje svi ignorisete, ovo nema veze sa tim!!!

Skupstina, kada, gde i u kojem sastavu? To treba resavati!!!

2013-10-08 10:41, IP: 109.206.115.6, from Serbia 19 positive reactions 1 negative
Čekaj, ti sad pokušavaš svima nama koji imamo kupirane pse da nabiješ osećaj krivice i pred zakonom i pred Svevišnjim ili je ovo opet samo još jedan pokušaj da se skrene sa teme?

2013-10-08 10:34, IP: 79.101.239.67, from Serbia 9 positive reactions 29 negative
To su gluposti zakon postoji , zakon o dobrobiti zivotinja , clan 14 pa mozete sami procitati sta je zabranjeno, ne pise tu kome ( veterinarima ili vlasnicima ) pise da je zabranjeno znaci svima

2013-10-08 10:33, IP: 109.206.115.6, from Serbia 43 positive reactions 0 negative
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2013-10-08 09:32, IP: 178.221.6.124, from Serbia11 positive reactions 0 negative

Sastanak !!! gde , kada u koliko sati ? vreme je da se krene sa radom .



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-10-08 10:26, IP: 80.100.45.204, from Netherlands 18 positive reactions 2 negative
Please in English !!! The whole Dobermann world is looking !!
Did you try Google Translate ? I did .....................

2013-10-08 10:17, IP: 93.87.196.60, from Serbia 23 positive reactions 4 negative
za 2013-10-08 09:38, IP: 79.101.239.67, from Serbia

To sto se desava i sto se desavalo na izlozbama su nasi unutrasnji problemi i to trenutno nema nikakve veze sa odabirom Bechta od strane SDSa da sudi u Kragujevcu, niti sa njegovim bojkotom. Ovo je bilo jedno pitanje oko kojeg smo se SVI slozili, a to je da NE TREBA IZLAGATI kod Bechta, jer ne poznaje rasu, jer je izricito protiv Srba i svega sto je srpsko a vezano je za dobermane.

2013-10-08 10:09, IP: , from 27 positive reactions 10 negative
To sto ti pricas sad Jovana je cista demagogija. Bojkot i sve sto se desava nema sad veze sa Malbasom, nije on organizovao ovaj bojkot, uostalom vec smo pokazali, da nismo bas spremni da ga poslusamo kad mislimo da nije u pravu i bori se samo za sebe. Koliko se secam pre tri godine smo na Serbian Winner dosli u ogromnom broju i svi smo dosli sem njega. Ovo sad je nesto sasvim drugo i meni je jako zao sto nisi prepoznala moment i postavila sebe na mesto koje zapravo zasluzujes. Vreme je da se nesto promeni, treba odrzati skupstinu sto pre i postaviti stvari na pravo mesto, a onda kad imamo instituciju koja zapravo funkcionise, moci cemo da se borimo za pravdu bar kod nas i imacemo priliku da tamo resavamo nase unutrasnje probleme.

2013-10-08 10:01, IP: 94.189.175.220, from Serbia 23 positive reactions 11 negative
ti sto lupetas o kupiranju...prvo u Srbiji nema zakona o zabrani kupiranja nego samo zabrana veterinarima da rade tu vrstu operacije...tako da procitaj nesto pre nego sto lupis glupost...drugo ne unosi pometnju u pricu sa predhodnim izlozbama...ako nemas sta pametno da kazes onda cuti i ne seri...i trece ...to govno Beht je najveci zagovornik promene standarda...tako da opet ne seri jer ne znas sta pricas....

 

« Previous page | Next page »

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82 

Archives ›